Štampa velikih formata

Štampa velikih formata na ploteru Mimaki širine 160cm.

Štampa različitih materijala za različite namene, neki od najčešće korišćenih su:

PVC FOLIJE, samolepljive, mat ili sjajne, providne ili neprovidne, koriste se uglavnom u reklamne svrhe, odnosno oblepljivanje reklamnih tabli, izloga, panoa, brendiranje vozila itd. Kao i za štampu nalepnica pravilnih i nepravilnih oblika. Uglavnom za spoljnu namenu jer su otporne na vremenske prilike.

PAPIR – od 80 g/m2 – 250 g/m2, mat ili sjajni. Koristi se najčešće za štampu postera, plakata i svih materijala koji su za prikazivanje u zatvorenom prostoru.

CERADA sa nitnama za privezivanje. Koristi se za reklamne poruke na mestima gde je zgodno da se zategne cirada. Uglavnom za spoljnu namenu jer je otporna na vremenske prilike.

SLIKARSKO PLATNO odnosno kanvas koristi se za reprodukcije umetničkih dela ili fotografija.

One-Way Vision ili perforirana (rupičasta folija). Koristi se isključivo za brendiranje staklenih površina. To mogu biti: izlozi, prozori, staklena vrata ili zadnje staklo na automobilima, pikapovima ili kombijima. Zbog sitnih rupica koje poseduje, iznutra se vidi sve napolju dok se spolja vidi samo odštampana reklama. Koristi se i kada klijent ima želju da izbrendira izlog, a da sačuva spoljno prirodno osvetljenje.

Roll-up film za roll-up mehanizme i panoe

SONY DSC